Isnin, 18 Ogos 2008

Pasal aku..


Dari kecik aku memang tak ramai kawan. My circle of friend is very limited. Tak ramai yang betul2 kenal siapa aku.. Ramai yang ingat aku ni pendiam... hanya kerana aku selalu berseorangan...

Hakikatnya aku bukanlah begitu...

Mak aku garang.. jangan mimpi la nak cerita pasal budak lelaki depan dia.. tersilap cakap ke.. atau apa2 je la yang melibatkan budak lelaki ni.. tiga hari tiga malam belum tentu dia habis berleter kat aku... itu tak masuk bab2 lain.. surat lagilah.. keluar airmata pun.. masih lagi kena marah.. sampaikan aku rasa phobia bila dengar enjin motor abang posmen... takut gila kalau ada la peminat2 yang tak reti bahasa yang masih lagi berkirim surat... TENSIONNNN sgt2 time tu...

Tapi tu lah.. tak balas pun orang hantar jugak.. tak layan pun... orang sibuk nak berkenalan..

5 perkara yang aku nak sangat2 orang tau pasal aku time tu...



  1. Aku tak suka bila orang make it such a big fuss over my grandfather that was indian and my grandma who was chinese... AKU MELAYU LA!!!!


  2. The reason why aku tak layan peminat dulu bukan sebab aku sombong... AKU TAK TAHAN KENA MARAH DENGAN MAK.. walaupun bukan salah aku... orang suka kat aku, aku nak buat macam mana :-( Mak tak faham semua tu.. yang dia tau.. semua salah anak dia!!!


  3. Aku bosan jadi POPULAR!!! Semua kenal aku, apa pun aku buat jadi perhatian... BORING TAU TAK???


  4. SO WHAT IF I LIKE TO READ??? That doesn't make me different from others...


  5. Aku tak ada hati langsung pada "... tut..." (sensor ;-p) kenapalah korang semua tak caya.. dia cuma kawan baik aku.. and until today.. he still is...

Believe me... andai di beri peluang mengulang masa.. aku tak mau satu pun apa yang dah aku lalui zaman sekolah dulu berulang... Aku lebih gembira dengan hidup aku sekarang..

Well.. literally speaking that is... kwang.. kwang..

2 ulasan:

lkc_lai berkata...

Mengapa you famous?

payarumput21 berkata...

Don't really know :-)... People tends to like me for no reason. Nak kata cantik... believe me.. tak langsung!!!
May be sebab time sekolah dulu.. I am always "the new girl in school".. tah berapa banyak sekolah aku dok pindah randah.. till today.. i've lost count..

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter