Isnin, 10 Mei 2010

Jom Pi Hotel..



Hahaha... entry hari ni.. entry membebel.. Ok.. ceritanya.. kita semua **yang berusia tahap2 dewa seperti aku nih..** pernah satu masa dulu muda kannnn... and sekarang ni pun tak de la tua mana.. cuma usia tu.. dah kira matang la.. hua3x..

So.. sebagai seorang yang matang.. **heheh.. jangan muntah ye....** Well.. tajuk bebelan aku untuk hari ini ialah.. LIRIK LAGU YANG SANGAT2 MERUNSINGKAN.. korang pernah dengar lagu2 yang korang tak suka?? atau yang korang bila dengar rasa.. WAAAAA.. best la music dia.. or at least.. gendang2 steering kereta bila sambil dirve tu... atau.. aikkkk macam nih pun boleh jadi lagu???!!! or paling2 pun.. sing-along session.. hmmmm... mesti banyak kannnnn.. :))

Agak2 la.. bila dengar radio kat dalam kereta tu **ehem.. aku cuma dengar radio bila dalam kereta je ** stesen radio mana la yang korang dengar eh.. kalau aku biasanya Mix.fm.. or bila pagi, time antar budak2 pi sekolah semua suruh bukak era..

Cerita yang nak disampaikan ialah.. pernah dengar lagu ni tak??? aku cukup bengang bila dengar lagu ni.. macam manalah lembaga penapisan tak banned saja lagu nih.. lagu yang aku rasa sungguh2 sakit hati.. geram.. benci yang teramat sangat.. sebab menggalakkan pergaulan bebas.. seks luar nikah.. menggalakkan maksiat.. yang macam2 yang pada aku memang tak sepatutnya jadi lagu ikutan lah.. apatah lagi bagi anak2 muda.. ~ PITBULL : HOTEL ROOM SERVICE ~ sakitnye hati aku tiap kali lagu ni berkumandang dalam radio..

Tak cukup2 membaca berita kat paper.. dengar kat radio.. tengok kat TV.. buang anak dan macam2 lagi lah.. MANA PERGINYA SEMUA ORANG YANG ADA AKAL, YANG DIBERI AMANAH, YANG SEPATUTNYA MEMANTAU TAPI TAK BUAT NIHHHHH??? KORANG TIDO KE?? **sorry lah kawan2.. aku memang sangat2 BENCI dan rasa sangat2 tak puas hati bila dengar lagu ni..**

Untuk sesiapa yang tak pernah dengar lagu ni.. korang boleh search kat "u-tiub".. dan nilailah sendiri..


p/s - ARRGGGGHHHHHHH......... SESUNGGUHNYA AKU SANGAT2 BENCI!!!!!!!


4 ulasan:

DrSam berkata...

perkara-perkara mungkar sebegitu memang patut kita benci. Ini salah satu cara dan doktrinasi musuh-musuh Islam.

Snowwhite Zone berkata...

benci dgr lagu ni....

payarumput21 berkata...

Salam DrSam..

Entahlah.. nak salahkan sekularisme ke.. atau diri sendiri.. sememangnya memang inilah yang disukai musuh2 islam..

Tak selesa sungguh bila dengar lagu ni meniti bibir2 anak2 muda sebangsa, seagama kita.. seolah2 macam kebangaan je bunyinye..

payarumput21 berkata...

SnowwhiteZone, salam..

Kannnn??? menyampah je.. and budak2 yg menyanyi lagu tu pun mcm bangga je.. mcm seronok je dengan lirik tu.. haihhhh...

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter