Khamis, 27 November 2008

Award??? Hmmm... bestnyer...

Penat weiiiii... baru balik dari "Dubai" amek award.. Hekekekeke...

Mekasih la buat adik yang cantik manis.. rambut panjang mengurai.. NoorSusilawati a.k.a Shiela.. :-)

Terasa2 la pulak.. layak ke dapat award ni???? and... terfikir.. hehehe.. orang kesian kat kita kot.. sabit orang bagi.. Ah ah ah ah..
Apa2 pun.. sebab katanya kita kena tayang.. so.. dengan hidung yang kembang kuncup.. kita tayang la yerk...




And kalau dah bagi tu.. tentu2 ada syarat...

Dan syarat2nyer...

  • sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing

  • Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang

  • Bagi award nih kat 7 orang bertuah

  • Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu.....



So.. inilah dia.. kesinambungan dari award yang diterima..

- pertama2: firnasya kawan lama yang kiut miut
- kedua2: janelabu Cikgu Jane.. yang duduk nun di Perak..
- ketiga2: andiarshad adik hady.. future top architect
- keempat2: tooshabby Cik watie yang umah mentuanye.. dekat sangat ngan rumah kita tu..
- kelima2: ummibatrisyia Ummi... yang baru je tukar cat rumah ngan gambar hello kitty :-p
- keenam2: sanyaleeya Cik Sayaaaaaa.... yang ada kucing meow.. meow..
- ketujuh2: hijrah1429 Ammie Hanni... yang tak sudah2 dengan cerita "panasssss"


So.. angkut.. jangan tak angkut award tu... bukan senang nak dapat.. and lepas tu... jangan lupa share2 ngan orang lain pulak yerk...

:-)

6 ulasan:

Ummibatrisya berkata...

dan jangan lupa buat TAG jugak tau :)

wati berkata...

Tima kaseh,,,jumpa nanti kat paya rumput ...kita balik 6/12,,,bole tak?

payarumput21 berkata...

Salam..

Ummi: hehehe.. ingat dah dapat award, orang tu lupa..
kita contra ke.. rupanye kena buat jugak... ;-p


Wati: Insya Allah.. Email la kita.. nanti kita bagi phone no. ismahna@gmail.com :-)

saya berkata...

hehehe..award takpe..kalo tag tu lenguh jari saya anti. hehehe. thanks.. nanti saya tepek insyaallah.. tapi saya sedih spidey tu matii..jahat org yg buang kucing ni.. jahatttttttttt..eh, tetiba emo lak.

saya berkata...

saya dah settelkan hal award tu. hhuhuhu...

payarumput21 berkata...

Salam..

Saya.. hehehe.. kita pun time terima award tu.. dengan hati yang sangat bimbang dan ragu..

Hmmm.. memang sedih.. sedih sangat2.. spidey nakal.. semua dia panjat.. tu la yang selalu terbayang2.. :-(

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter