Khamis, 22 Januari 2009

Aku yang bengong...

Minggu ni.. betul2 minggu gila... Dengan jadual budak2 sekolah... tak kira pagi.. petang.. hari sabtu.. atau apa2 je la.. Dengan homework budak2 yang menuntut masa dan perhatian aku.. Dengan assignment yang buat aku tak bernafas.. Dengan beban dan tekanan kerja yang buat aku asik hilang sabar.. lupa makan.. geram dengan En Unta.. bla.. bla.. bla.. bla.. Rasa macam.. entahlah.. hilang kata2...

Ada sesiapa yang rindu ke? Hehehehe... perasan boleh?? Tak kisah la.. ada ke.. tak de ke.. yang pastinya.. aku rindu sgt2 nak melompat2 ke blog kengkawan diluar sana tu.. Rindu sangat2 nak dengar.. (ehem.. baca..) cerita2 kengkawan di luar sana tu.. Rindu sangat2 nak tau perkembangan setiap satu kengkawan2 aku yang sangat unik di luar sana tu.. Tapi... tu lah.. apakan daya.. segala2nya tak mampu nak dilakukan..

Dan cabaran yang betul2 buat aku rasa sangat2 kesedihan kali ni... (buat kereta oren.. andai kata sedang membaca.. kita tau org tu tak suka entry sedih.. ini bukan entry sedih yea.. ;p.. but then again.. kereta oren ada baca ke???!! nak kena tanya ni.. )

Internet connection problemmmmmmmm!!!!!!!
Geram sungguh! Haihhhhh... Tak tau la bila boleh restore..
Benci ah!!


Ini pun aku tap dari phone line.. lembab ya amat.. Kat office pulak.. memang aku tak bukak benda2 personal ni.. kerja pun melambak2.. mana ada masa nak membelek benda yang "bukan kerja"...

Apa2 pun.. cuma nak bagitau semua... I MISS YOUUUUUUUUUUUU....

p/s - sorry la.. kali ni entry bengong... hati.. jiwa.. perasaan.. sangat2 la berserabut.. yang belum nampak nyata serabutnya cuma.. diri ni saja... ah ah ah.. **gelak.. gelak.. gelak..*

7 ulasan:

eija28 berkata...

waduh...waduh...jiwang betul entry kali nie...jgn sedih2 erk kak...sape kah gerangan "kereta oren" ituw...

hady berkata...

oh

miss u too

*wink*wink*

.:dura:. berkata...

i miss u 2,3,4,5...until infinity...wow... hehe...

grow2g3th3r berkata...

Kita pun rindu kat awak.............. tertunggu2 perjalanan blog awak ni.. anyway, selamat mententeramkan jiwa, perasaan dan minda ye...

Ummibatrisya berkata...

busy ek? :)

stay cool!

wati berkata...

kurus lagilah awak...i miss u too

payarumput21 berkata...

Salam Semua..

eija28:

hehehe.. sapa "kereta oren"?? hmmm.. dia adalah tuan punya kereta yang berwarna oren.. :)


hady:
sedih ni sbb tak dapat nak jengah2 kengkawan tau :(

ehem.. kita tunggu orang report "missing person" ;-p


dura:
lama cuti CNY??? nanti kita makan limau sama2 yea..


grow2g3th3r:
Dla.. kita tensionnnnnn...
Benci streamyx.. benci TM.. Nyampah!!...



Ummi:
Bestnya org tu jalan2... Kita kat rumah je.. nak siapkan assignment..
CNY pun cuti sehari je.. Selasa kita keja.. nak siapkan report :(


Wati:
CNY tak balik Payarumput?? SMS kita yea.. boleh ajak makan roti john ke.. Makan kat muara sg. duyung ke..
:)

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter