Sabtu, 24 Januari 2009

Ayat2 Cinta.. Aku dan En Unta.. BLUWEKKKK!!!! ;-p

Tajuk kat atas tu.. cuma gimmik je.. hehehehe.. cuma 50% saja yang betul2 ada touching mentouching (a.k.a kena mengena).. Internet connection still tak boleh restore.. masih lagi tap dari phone line.. LEMBAB tahap yang dah habis kata2 nak explain kelembaban nya.. Benci betul.. :(




xoxoxoxo

Kata En Unta: "Dah berapa kali I kata... I tak suka depa dok mai lagu tu...!!! Next time.. jangan dok bagi!!"
** marah.. marah.. marah..**

Aku kata: "la.. kan ka tak sat ni you yang panggil depa??? suruh dok mai.."
**takut2..**

Kata En Unta: "Dia na???.. Hmmm.. tak pa lah lagu tu kot..."
**senyum2 malu**

Aku kata: "adoiiii lah.."
**dalam hati**


xoxoxoxo


Kata En Unta: "Awat pintu tak bukak lagi??"
**marah.. marah..**

Aku kata: "Tu bukan pintu you.. pintu you hak sebelah lagi.."
**heran.. senyum.. senyum.. senyum..**

Kata En Unta: **malu.. malu..** "Dak.. saja nak test you.."

Aku kata: **dalam hati** "Haihhhh... ye la tu.."


xoxoxoxo


Aku kata: "La... I lupa.. sat ni nanti I pi buat na.."
** dalam hati.. alamakkk!! mcm mana la boleh lupa**

Kata En Unta: "Tak pa.. tak urgent.. sibuk??"
**cool je..**

Aku kata: "Sibuk?? dak aihhh.... sibuk pura2.."
**tak reti2 lagi ke?? memang tengah sibuk gila..**

Kata En Unta: **ketawa.. ketawa..** "Tak pa.. baguih.. kerja kena transparent.. hehehehe"


xoxoxo


Kata En Unta: **jerit.. jerit..** "Berapa kali i dok habaq kat you.. pagi2 kalau I ada meeting.. minutes mesti dah ada atas meja.. Mana minutes I??!!"

Aku kata: "Tu.."
**perlahan.. tunjuk kat tangan dia.. takut2**

Kata En Unta: "Ah.. ok.."
**terus keluar**

Aku kata: **geleng kepala..**


xoxoxo


Kata En Unta: "Yangggg... you print ni untuk I.. nanti abang nak baca...
**senyum.. senyum.. senyum..**


Aku kata: **dalam hati** "BLUWEEKKKK..... Buang tebiat apa boss aku ni..??!!"

6 ulasan:

.:dura:. berkata...

ahaha... En Unta yg benggong.. tu sajer tu...buang tebiat agaknyer...
sama r mcm dura, kadang2 simple2 thing pun lorat nak tanya kat mana.. padahal ada jer depan mata atao x nak berusaha selesaikan sendiri before suruh org lain settle kan utk dia...
adoi2...xpaham r ... :P

Hanisumayyah berkata...

heheheeee....lawak gak En Unta ni...takper sekurang2nya terhibur gak...

grow2g3th3r berkata...

Heheheh.. En Unta tu dah mamai kot...

jane berkata...

salam is,

kita rindu awak tau....lama x nampak!!bz ya

payarumput21 berkata...

Salam Dura..

Hmmm.. tu lah.. kalau tak fikir diri ni cuma kuli.. dah lama angin..



Salam Wa..

Lawak bila dah time sorang2.. bila dah tak de kerja.. bila dah boleh melayan perasaan..
Bila time tengah sibuk.. rasa mcm nak baling dgn pen muka boss pun ada.. but then.. rasa je la.. nak buat tak berani.. :)



Grow2gth3r..

Dla.. bukan saja mamai.. mabuk sungguh.. berangan je kerja dia..

payarumput21 berkata...

Salam..

Alahai Janeeee.. jangan tak tau.. kita pun rindu kat awak jugak..

:)

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter