Rabu, 22 April 2009

For The First Time :-)

For the first time...
After more than 2 months..
I managed to tie my hair this morning.. all by myself...

For the first time...
After more than 2 months..
I managed to put on my headscarf to go to work.. without Sarah's help..

For the first time..
After more than 2 months...
All of my friends were applauding..
laughing... when this morning..
I finally managed to squeeze my hand in front of them..

For the first time..
After more than 2 months..
I am smiling again.. knowing for sure that I'll be ok..

For the first time..
After more than 2 months..
Again and again.. ALHAMDULILLAH...

Buat teman2 yang di luar sana.. yang setia bertanya khabar berita...
Sesunguhnya tak ada kata2 yang dapat diucap...
Yang mampu menghuraikan gembira hati ini..
Terima Kasih...
Manis sungguh persahabatan kalian...

:-)

P/S : buat kereta oren

for the first time...
I guess you are right...
Hati kita..
cuma kita saja yang tau..
**sigh.. sigh**

13 ulasan:

jane berkata...

salam is,

wahh dear. i am glad you are back 4 gud!!!!

peluk cium....muahhhhhs!!!

kurus la, wink wink!! macam la sbelum ni gemuk. kah2

mother of two berkata...

waaaaa.. rindu arr kat akak. lama dah tak berborak nie:)~

catz_mafia berkata...

Kak Isma,
Salam kak.. Alhmdulillah.. jumpa kat sini lagi.. Rindu dengan tulisan akak..
Semoga akak bertambah sihat dan ceria2 selalu k..

Jaga diri akak baik2..


Kak Shiela, mungkin bulan 9 ni Ana gi Melaka - boleh la jumpa Kak Isma.. hehe.. jangan jeles. kihkih..

.:dura:. berkata...

wah..dah sehat sepenuhnya...

mamasyaza berkata...

yahooo....dah sihat..alhamdullillah

payarumput21 berkata...

Salam Jane..

Glad to be back.. walaupun tak "full swing".. huhuhu..

Peluk cium untuk you too sis.. *hug.. hug..*

:)

p/s - email dapat tak.. bounced la first time antar.. let me know ok..

payarumput21 berkata...

Salam Shiela aka "Dubai Happy Family"

hehehe.. *wink.. wink..*

Rindu pada semua2... banyak nak catch-up nie..

Jangan boring pulak yea.. ;p

payarumput21 berkata...

Salam Ana..

Rinduku tak sapa yang tahu.. hahahah..

Kita pun rindu pada Ana jugak.. tak sabar nak jumpa cikgu yang sorang nie..

Nanti kita amek gambar banyak2 and tayang pada Shiela..

payarumput21 berkata...

Salam Dura..

Alahai sayang.. apa dah jadi???

:( :(

Orang lain yang lobby.. orang lain pulak punya rezeki.. hmmmmm..

payarumput21 berkata...

Salam Mamasyaza..

Alhamdulillah.. Berkat doa kawan2.. and maaf.. banyak tempat nak singgah.. still tak sempat tinggal jejak lagi..

Jangan serik :)

Ummibatrisya berkata...

glad to hear from you. sorry ummi tak ada di opis selama seminggu ada keja yang ummi buat di suatu tempat.

ok nanti kita email-email ye :)

ini email ummi, ummibatrisya@yahoo.com

jane berkata...

salam sayang is,

wah....senyap2 ek. nanti kita email2 lah.dah sihat nih kena update selalu tau. email dah dapat. tq

payarumput21 berkata...

Salam Ummi..

Is dah email yesterday.. let me know kalau tak dapat..

:)

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter