Ahad, 17 Mei 2009

Koko Krunch Challenge - May 16,2009


video



This was what I was so busy of lately... Menghantar Danial ke kelas Tea Kwan Do every night due to the Koko Krunch Challenge di Muar yang dah pun berlangsung pada Sabtu, 16-05-09 semalam..



Tahun sebelum.. Danial dapat pingat gangsa.. however this time around, Danial managed to get to game 2/5.. walaupun kalah this time.. Danial (vest warna merah) has had good fights.. haha.. kelebihan lawan Danial - tinggi which memudahkan dia untuk score point and easy to reach Danial walau pada jarak yang jauh.. and 2 minutes kat dalam ring.. walau pada kita yang menonton rasa macam kejap.. but the tenaga yang digunakan.. boleh pancit weiiii...




video



Apa2 pun.. we had good times.. Looks like Danial tak dapat la Adidas Adiluxe - kasut yang ibu janji nak beli... hehehe..

Idaman Kalbu - Adidas Adiluxe

Better luck next time dear.. :)



4 ulasan:

DrSam berkata...

nobody loose, everybody gain good and priceless experience. Try again Daniel.

catz_mafia berkata...

Kak Isma aka Payarumput,
Salam akak. Camne? Dah sihat sepenuhnya.. Lamanya Ana tak kemari.. Maaf, sibuk sikit sejak balik berkursus.

Untuk Daniel - jangan putus asa k..

mother of two berkata...

wa.... terror gak dia yer. takpe adik.. next time mama kasik yg kaler emas punyer... wokey..

SORA berkata...

bestnye dapat adiah dr ibu
dah la kasut cun
hahhhaa
best2

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter