Ahad, 26 Julai 2009

Minah Litar... The Heat Is On... :-O


Maafkan lah aku wahai teman2 sekalian..

Panggilan tugas telah membuat aku betul2 sibuk... tanpa batasan.. Akibat dari kesibukkan tu jugalah aku sampai pitam... di tempat kerja... (ehem.. bunyi macam la teruk.. tapi.. percayalah tak la seteruk mana pun... )

Blood pressure aku yang sememangnya always on the lower side... telah mencecah serendah100/60... dan kepala banyak pining... banyak pusing... tiba2 keadaan sekeliling menjadi kelam.. kelam.. dan terus gelap... mujur aku sempat berpaut pada dinding cubicle dan terus terduduk...

Dan akibat dari itu.. semua orang bangun dan tengok aku... kecoh2.. nak tolong amek kerusi.. nak itu.. nak ini... dan aku?????? AKU MALUUUUUUUU.... sebab semua tengok aku... dan sehingga ke saat ini.. aku masih maluuuuu.. huhu..

Ok.. kenapa aku sibuk?? Boss meeting.. aku sibuk.. Boss tak meeting.. aku sibuk.. Boss cuti.. aku sibuk.. Anak boss nak datang Malaysia.. aku sibuk.. Boss2 nak datang Malaysia.. aku sibuk.. Bini boss nak datang Malaysia.. aku sibuk.. and on top of kesibukkan aku yang tanpa batasan tu.. aku telah diberi tugas utk meng-organise Team Building utk mereka2 yang berada di department Construction.. ...

And apa aku buat??? hmmmm... layan la gambar2 nie dulu eh... nanti bila ada masa yang mengizinkan.. akan disertakan dengan cerita..


MakCik Litar... di akhir acara.. masih mampu menyengih... walau seharian kepenatan


MakCik Litar dan... Gadis2 litar.. . Muahahahahaha.... ;-p


Merenung masa depan... apakah nanti akan tamat endurance race ini?...


Amoi yg kecil.. tapi berjiwa besar...


Group name: TheVeterans....

Inilah litar yang kami panaskan hujung minggu lalu... 1.6km... the biggest in Asia..

Teman2... nanti kita sambung lagi... Insya Allah...


6 ulasan:

MiSS wiSta berkata...

nice baju!!!!

Razak berkata...

Bahaya low blood pressure tu...usahalah utk pulihkannya

payarumput21 berkata...

Salam MW..

Baju je..???!!!

MakCik Litar yg pakai baju??? Takkan tak de puji2an..

Muahahahahaah... ;-p

payarumput21 berkata...

Salam Razak...

Memang bahaya low blood pressure.. sama bahayanye dgn highblood pressure...

Insya Allah.. sedang berusaha.. Terima kasih..

mother of two berkata...

oo sungguh ganteng makcik litar itu.. boleh jadi model iklan kacip fatimah.. ekekkekek

payarumput21 berkata...

Salam Shiela..

MakCik Litar = Kacip Fatimah Model?

Hik.. Hik.. Jangan cakap kuat2... Shhhhhh... ;-p

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter