Isnin, 10 Ogos 2009

08082009 ~ My Wedding Day...


Lama betul aku sibuk... sibuk dengan kerja.. sibuk dengan kesihatan yang tak mengizinkan.. sibuk dengan anak yang di home quarantine.. Adoiiii laaaaa... dugaan sungguh.

Ramai yang tau... Ramai juga yang tak tau... 08082009 MakCik naik pelamin.. huhu.. Majlis kecil2 saja.. kenduri pun jauh kat dalam hutan.. (rumah kampung..) Bukan tak nak menjemput.. segan kalau orang tak sudi datang..

Apa2 pun.. kita layan gambar nie dulu..


Percayalah cakap MakCik.. Tersentap MakCik bila tetiba kompang kat belakang berbunyi... And one of my fren's comment.. "Akak.. nengok muka pun tau.. nak senyum.. tak senyum.. takut.. hahahaha!!!"

Kengkawan office dan juga En Boss yang sudi datang.. Terharu jugak hati MakCik.. Thanks guys :-)

Ini.. gambar MakCik dengan Miss Adik Ipar.. huhu... Tak tau macam mana nak cakap terima kasih pada Miss Adik Ipar... Bertungukus lumus betul.. Makaseh Wie.. :-)

Semoga kami semua bahagia.. Insya Allah..

Miss Adik Ipar and Dik Yang... Dua2 anak bongsu..

MakCik and Linda... Sama tak muka kami??

Adik Bongsu lelaki dan adik bongsu perempuan... Terima kasih sebab banyak berhabis tenaga..

In the end.. En Amat.. menunjukkan belang bersama2 band boys.. Apa2 pun... lagu tak best.. sebabnya.. Heavy metal... Bingit.. huhu..

MakCik dan En Amat... Doakan kebahagiaan kami...

p/s - Buat Salwa.. kalau membaca.. just want to tell you.. Maaf banyak2 sbb tak sempat cakap bye and say thank you... Makaseh banyak2.. Akak demam... Ingat nak call but.. phone line kena bar la pulak!!! Dalam sibuk2.. sampai terlupa nak bayar bill telephone.. Masuk ari nie.. dah 2 hari tak de line.. huhu..


17 ulasan:

catz_mafia berkata...

Kak Isma,
Akak, teruja nya I..hehe.. Tahniah kak.. Sori Ana xdapat gi kenduri akak..

Wah.. dah tukar langsir baru umah akak ni.. ok lah tu.. bertukar corak.. alhmdulillah..

Akak, kalau cik huby meragam - bagitahu kitorang..kitorang belasah dia ramai2.. heheh

Take care kak.. Lebiu.. Muaah..

Bapak berkata...

Kak Isma,

wah! selamat pengantin baru.

Bapak doakan semoga Kak Isma & hubby berbahagia hingga ke akhir hayat. :)

mother of two berkata...

salam,
kak ismaaaa!!!!!!!!
sy sungguh terharu sekali mendegarnkabar berita ini. kalau dijemput sebolehnya sy akan dtg.anyway sy ucapkan selamat pengantin baru kak.. semoga kekal ke akhir hayat. Tahniah sekali lagi. kena kasik spesel present nie utk akak. Tahniah!!

DrSam berkata...

Alhamdulillah...tercapai hajat dan tertunai impian. Semoga bahagia berkekalan sehingga ke anak cucu.

p/s: band rock memang bingit :)

~~@lyci@~~ berkata...

salam...

akakkkkk, lamenya tak dgr citer.. tetiba dgr akak dah naik pelamin hehe.. anyway tahniah.. semoga berbahagia ke akhir hayat..

~ from alycia & baby Adam ~

MAMASYAZA berkata...

kak is...selamat pengantin baru...semoga berbahagia selamanya. amboi lama tak dengar citer...tup..tup...kenduri kawin..cantik umah baru akak

MiSS wiSta berkata...

wie pun hampir2 gune blog template macam akaknye ni.. Huhuhuu... Nice piture. Macam pernah jumpe jek insan2 dlm gamba tu. Tapi di mane ek??? Anyway, slmt pengantin baru to u n Mr Amat ;p

payarumput21 berkata...

Salam Semua...

Ana, Bapak, Shiela, DrSam, Alycia & MamaSyaza..

Terima kasih.. :-)


p/s - Hampir kesemua akak jemput via emai.. may be email tak sampai.. **sedih..sedih..*

payarumput21 berkata...

Wie...

Hahaha... seperti pernah ku lihat.. tapi di mana ya??!!

;-p

p/s - blog template??? HEHEHE... GREAT MIND THINKS ALIKE....

jane berkata...

salam is,

phewit.................
dah selamat ek. sorilah, x hadir pun. jauhnyer nak pegi..tapi, dah selamat kan ? alhamdulillah. tahniah!!!

wah, cek amat siap tunjuk skill lagik.

grow2g3th3r berkata...

Isma...
Tahniah.. tahniah dan semoga kekal bahagia hingga ke ruang syurga....

hady berkata...

wahhhhh

seamat pengantin baru!!!
semoga bahagia ke anak ke empat kelima dan ke seterusnya!

mana aci, langkah bendul saya ni
saya belum kawen kawen jugak
hahaha...

payarumput21 berkata...

Salam Jane..

Makaseh.. Alhamdulillah.. semua selamat :)

hehehe.. bakat "terendam"

payarumput21 berkata...

Salam Dla..

Terima kasih.. doakan kebahagiaan kami yea.. :)

payarumput21 berkata...

Salam Hady..

Langkah bendul?? Hikkssss.. Mana ade.. cuma langkah tunggul je..

And ye.. ye.. makaseh.. semoga bahagia hingga ke anak ke 4, 5, 6, 7, dan seterusnya.. ;-p

Maya berkata...

selamat pengantin baru juga!! tertinggal bas ke nih kita? hehe..semoga berbahagia ke akhir hayat :)))

wati berkata...

akukah yg terlambat nieee..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat,,,

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter