Selasa, 15 September 2009

Jom Raya :)



Buat kesemua rakan2.. dari hati yang tulus ikhlas.. mengambil kesempatan yang ada menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf seandainya ada tersilap kata, terkasar bahasa atau yang terasa hati dengan coretan akak... Sesungguhnya tak pernah berniat sebegitu..

And kad yang di atas tu.. ditujukan khas untuk semua teman2.. sudi2kan lah..(** ehem.. jangan malu2 yea.. tampal kat blog tau**)

Minal Aidil Wal Fa-izin... Selamat Hari Raya.. Selamat Bercuti.. Selamat diatas jalan raya bagi yang memandu.. Selamat hendaknya segala2nya.. Insya Allah..

Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga..

p/s- Andai kata ada yang terlangsung ke Melaka.. singgah2 lah.. email akak ismahna@gmail.com.. contact no akan diberi kemudian :) jangan tidak2.. jemput yea..

7 ulasan:

As@Aza berkata...

Selamat Hari raya buat kak isma sekeluarga....semoga bergembira di pagi syawal nanti :)

Ummi batrisya dan damya berkata...

akak,

melaka kat mana? kami tiap2 tahun mesti pergi melaka :)


selamat hari raya dari kami sekeluarga :)

payarumput21 berkata...

SELAMAT HARI RAYA!!!!!!

Aza,

Terima Kasih. Sama2 kita bergembira.. InsyaAllah..



Ummi,

Rumbia ~ Alor Gajah. Singgah lah.. email akak @ ismahna@gmail.com. Nanti akak bagi no phone :)

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

ambik kad raya tu ya... tq

selamat beraya sekeluarga...
semoga selamat semuanya

Maya berkata...

salam kak, selamat hari raya juga...dulu2 sy selalulah gi paya rumput masjid tanah and kem terendak melaka umah kakak...selalu gak beraya kat sana..skang dah lama tak ke melaka coz kakak sy dah pindah, anyway len kali kalo sy tersesat ke melaka saya cari akak :)

DrSam berkata...

Salam Hari Lebaran. Maaf zahir batin.

MAMA 2 FIRNASYA berkata...

Slmt Hari Raya Isma n family..

give me ur no. pls...still waiting nie..nway jmpt dtg rumah on 17 oct, 2009..dtg ye from 2pm onwards..

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter