Khamis, 15 Julai 2010

Entry apa2 je la...



Salam semua... hmmmm... hari ni entry tak de motif... just nak upload gambar yang.. tah.. cuma aku saja yang tau nilainya.. :))

Bestnye... terasa2 kat tekak... jeruk dari Penang.. Kalau rupa saja dah mengancam.. rasa apatah lagi.. :))


Kami jumpa dia tengah2 jalan.. pagi2 gelap time nak antar kakak dgn aiman pegi sekolah di Alor Gajah... Mujur tak kena langgar.. Sebab jumpa kat Sungai Petai.. so aiman suggest panggil dia "Sungai"..

Hmmmm... Kalau yang tadi tu "Sungai".. Yang ini "Petai"... adik beradik "Sungai"... = Sungai Petai, Alor Gajah..

Aiman & Sara ~ bbq kat rumah Anne & Ju..

Aiman & Sara..

Danial doing the stretching...

Sara dengan blue belt.. Aiman & Danial bergaya dengan black belt.. **ehem.. technically black.. sbb budak2 bawah 15 tahun memang tak boleh pakai talipinggang hitam.. only black & red or brown aka "poom belt"..** Next milestone.. KOREA..

Danial dengan ex-classmates.. time amek adiah.. korang perasan tak budak perempuan tu sapa? Hmmm.. adik mardiana.. yang berenang merentas selat dulu tu? tahun 2007 kalau tak silap.. kalau jumpa dia real life.. kecik ya amat badannye.. tak rupa budak darjah 5 langsung.. haluih..

On d way to Masjid Tanah.. Accident.. Ntah apa jadi kat driver pun tak tau..

Aku posing dengan En.Dell.. yang semakin membulat.. **sila abaikan segala kebersepahan sebagai background**


Danial bersama fesyen rambut kumpulan Hujan ~ NOH..

Morning baby... rise and shine!..

p/s - Cerita sebenarnya nak cerita ialah... I miss my En.Nikon very much... Dah lama tak dapat pegang.. lebih2 lagi sekarang ni.. keupayaan ku terbatas.. huhuhu...

9 ulasan:

jane berkata...

salam is,

8 bulan x bukak blog....bukak2....is pun dah ehem2 ya!! tahniah...bila due tu?

a kl citizen berkata...

gambar jeruk tu....
membuat orang tak mengandung di sini melelh air liur

terbaru dari saya : lalang

ibuayu berkata...

mengancam betul jeruk tu

MAMASYAZA berkata...

jeruk...kesukaanku jugak, pantang tgk...terliur dibuatnya..nak ckittt

payarumput21 berkata...

Salam Jane..

Sister!!!!!!!! WELCOME BACK! RINDUUUU... hehehe..

Thanks.. due? not in another 6 more months lagi.. lama tuh...

payarumput21 berkata...

Salam AKC..

tu la pasal.. ni sebab tak boleh makan.. tu yang tampal gambar buat hilang resah hati.. hahaha..

payarumput21 berkata...

Salam IbuAyu..


Hahahaha.. kat Jusco Ayer Keroh pun ada.. boleh makan dgn asam macam2 lagi.. hmmmmm... sedap.. :))

payarumput21 berkata...

MamaSyaza.. Salam..

Hanya peminat2 nya saja yang tau nikmat jeruk tu.. hahaha... Nak2 kalu.. Mai sini.. kami bagi..

health-beauty-slimming berkata...

comel nye kucing tu,jeruk pun nampak sedap je

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter