Rabu, 20 Oktober 2010

Hati aku jadi gembira sangat2 bila...


Hati aku jadi suka sangat2....

  • Bila tiap kali tangki minyak kereta aku di isi penuh oleh En.Amat
  • Bila nak tido Sara akan siapkan segelas air.. bersama2 dengan ubat2 yg aku perlu makan.. tanpa disuruh..
  • Bila dengar anak2 bercerita dan berkongsi apa yang jadi pada mereka seharian
  • Bila tengok anak2 anak aku depan mata.. ketawa.. gembira
  • Bila En.Amat balik rumah hujung minggu
  • Bila aku penat balik dari kerja.. ada yang siapkan air untuk aku minum..
  • Bila rasa baby dalam perut mula menendang2.. :)
  • Bila tengok anak2 kucing kat dalam kotak tu semua dah gemok2.. and gebu2 badannya..
  • Bila SiGedik kucing yang hitam legam tu merajuk.. hahaha.. memang lawak..
  • Bila aku boleh berkongsi cerita dengan anak2
  • Bila tau orang2 yang aku sayang hidup lebih sempurna dari aku..
  • Bila melihat orang2 yang aku sayang.. gembira..

Semoga kegembiraan aku... juga kamu.. akan sentiasa kekal.. hingga hujung nyawa.. InsyaAllah.. Amin...


6 ulasan:

Mother of Two berkata...

salam kak isma,
bila due date... nak pg tgk baby nie

MAMASYAZA berkata...

yup setuju sgt, kita happy kalo tengok owang2 yg kita syg lebih happy.
semoga kita happy setiap hari ..hehehe

Pak Shake berkata...

Happy jea kan ?

Tanpa Nama berkata...

Salam Is,
Lama btol x dgr kaba berita.
Harap makin sihat dan ceria2 slalu-keta o__n.bye

payarumput21 berkata...

Salam..

@Shiela => Due?? hahaha.. lambat lagi.. Next year Feb..


@Mamasyaza => Kannnn.. kalau nengok muka anak2 kita ketawa.. happy.. penat satu hari kat tempat kerja semua pun hilang.. :)

@Pak Shake => Alhamdulillah... happy pun dah memadai.. jangan sedih2.. tak syok..

payarumput21 berkata...

Tanpa Nama...

:) Terima kasih singgah.. bertambah2 lah happy saya sebab ada org tu sudi singgah sini.. and tinggal jejak lagi kat page comment kita..

**happy sgt2**

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter