Khamis, 23 Disember 2010

8A ~ Tahniah Sayang...




Wajah2 gembira.. 9 & 8A PMR pagi tadi.. Alhamdulillah.. **Muka Sara (empat dari kanan tudung putih) mcm org terperanjat** Maaf kalau ada yang rasa aku seakan meriak.. tapi.. aku sungguh2 rasa bangga dan teruja.. semoga kejayaan akan sentiasa mengikut setiap langkah juga usaha anak2 aku dalam baraqah.. InsyaAllah...

Alhamdulillah... Sara dapat 8A.. hanya Allah saja yang maha mengetahui..

Tak sempat pun nak amek gambar.. Sebabnya.. badan dah besar.. dah tak larat nak usung En.Nikon.. and.. banyak makan ruang kalau nak berdiri tengah2... so makcik pun cuma dok di tepi je.. ni pun curi dari FB kawan anak2... maaf ye.. makcek amek tanpa kebenaran... Tahniah untuk semua anak2 diatas.. Antarnya ada yang dari aliran agama.. dapat 9A.. Tahniah juga pada guru2 Sek Men Dato Dol Said Alor Gajah yang sangat2 berdedikasi mendidik tanpa jemu.. Hanya Allah saja yang dapat membalas jasa dan budi kalian semua..

P/s - Malam ini... biarlah makcik tido dengan lena tanpa gangguan... sebabnya? Malam tadi tido sampai mimpi2 sara bawak balik result PMR.. Wakakakaka..
Lagipun... esok makcik kerja.. dah penat travel dari PG - MKA - PG... **walau bukan makcik yg drive.. walau En.Amat yg sakit badan pulas steering..**

12 ulasan:

ibuayu berkata...

Tahniah..sejuk perut ibu mengandung..

Noorma Ismail berkata...

tahniah..semoga mencapai kejayaan yang berterusan

.:dura:. berkata...

tahniah bt sara...:)

MAMASYAZA berkata...

tahniah akak, sebagai ibu sah2 le kita bangga ngan kejayaan anak kita. tahun depan su lak yg berdebar debar, ami nak amik upsr

payarumput21 berkata...

Salam Ibuayu..

Terima Kasih.. bukan senang jadi ibu ni kan.. kita2 saja yang tau.. sakit anak sakit lah kita.. nangis anak.. nangis la kita.. suka anak.. suka la kita..

Mudah2an anak2 kita semua akan terus berjaya.. InsyaAllah..

payarumput21 berkata...

Salam Noorma..

Terima Kasih.. InsyaAllah.. harapan dan doa setiap ibu dan bapa.. semoga anak2 mencapai kejayaan berterusan dalam baraqah.. InsyaAllah..

payarumput21 berkata...

Salam Dura...

Waaa... lama tak singgah eh.. semenjak dua menjak ada fb eh.. :)

Terima kasih.. sara pun terkejut jugak tu.. hehehe..

payarumput21 berkata...

Sue...

Tu lah.. bangga dengan kejayaan anak.. tu tak masuk tak tido risau bila anak g exam.. lepas tu tunggu keputusan exam.. dah lepas ni lega la.. :)

Eh.. ada yg amek UPSR ye? Sama la kita.. next year.. Danial UPSR.. Aiman pulak PMR.. lagi la double kerisauan dalam jiwa.. hahaha..

Tanpa Nama berkata...

salam kak..saya silent reader aje..
actually tahniah kepada sara..

-anon xda blog-

payarumput21 berkata...

Salam anon xda blog..

Terima kasih sudi singgah, baca and tinggalkan jejak.. and terima kasih juga atas ucapan tahniah untuk anak akak.. :)

Anis berkata...

congrats to sara!

payarumput21 berkata...

Anis..

Thanks :)

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter