Khamis, 13 Januari 2011

Salam semua...

Macam yg makcik janjikan.. sedikit gambar sekitar Anugerah Pelajar Cemerlang PMR ~ Sekolah Menengah Dato Dol Said Alor Gajah.. **hahaha.. memang sikit sangat pun.. sbb makcik amek dari fb kengkawan anak makcik juga ADUN Rembia ~ Dato Hajjah Norpipah.. **jangan saman makcik ye..**

8A ~ Sara & Kawan2... menanti dengan sabar..

Makcik yang cuma nampak suku je... gambar telah di crop oleh Norpipah.. **Makcik ambil ni dari fb Dato Hajjah Norpipah..** Makaseh Dato sbb post gambar anak makcik kat dalam fb.. Sukerrrr...

Gambar Makcik yg semakin bulat.. and confused sbb banyak sgt camera kat bawah tu.. tak tau nak pandang mana satu.. Sara yg masih malu2.. **Gambar makcek amek dari fb Siti Hajar kawan Sara tanpa kebenaran bertulis mahupun secara lisan.. apa2 pun makaseh ye sbb tak crop gambar makcek.. hahaha**

Sara on "D-Day" itself.. *pun amek dari fb Siti Hajar.. tanpa kebenaran bertulis mahupun secara lisan..**

Makcik harap sangat En. Ayah dapat balik December 2010 yg lepas.. Sebabnya.. Makcik harap sangat En. Ayah dapat merasa keterujaan bila sama2 menunggu keputusan peperiksaan anak2.. Sebabnya... dah banyak kali En. Ayah terlepas peluang utk sama2 memberi sokongan moral pada anak2 di masa2 yg penting dalam sejarah hidup mereka.. Apakan daya.. beban kerja dan kedudukan geografi tak mengizinkan.. apa2 pun makcik tau.. kalau boleh.. memang En.Ayah dengan sepenuh hati nak melihat anak2 naik atas pentas tu.. mungkin belum rezeki.. kita tunggu hujung tahun ni pulak.. InsyaAllah..

p/s - Semoga anak2 ibu akan terus berusaha untuk berjaya.. Semoga segala usaha mendapat keberkatan dari Allah.. Aminn..
And En.Amat.. makaseh sbb amek cuti utk drive kami semua..

2 ulasan:

ibuayu berkata...

tahniah...sejuk perut si ibu ..

DrSam berkata...

Tahniah! Sama-sama kita doakan semoga mereka semua terus menempa kejayaan di dalam hidup.

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter