Isnin, 9 April 2012

En Koperpil Jr... :)

Hari tu makcik main2 dgn Imann.. dah lama jugak la.. dalam 2 - 3 bulan lepas punya cerita... Semalam Imann 14mths.. hehehe.. dah besar dah anak ibu.. :) And semalam untuk kali pertamanya rambut Imann dibotakkan..

Kisahnya... magic sangat la kann.. Imann tak reti duduk diam.. ibu pun ambil plastic bag yg warna kuning tuuu.. yg klu kita pegi kedai beli barang sllu dapat utk isi barang2.. makcik ambil genggam dalam tangan sampai kecik.. lepas tu makcik letak la kat atas lantai.. opkoz la plastic tu menggembang semula kannn.. makcik pun sebutlah.. "haaaaaa..." sambil tunjuk kat plastic yg bergerak2 mengembang tu.. tak sangka pulak Imann suka.. and lepas tu buat la ulang2.. sampai makcik penat.. hehehehe.. and sekali tu je lah makcik buat..lps pada tu mmg tak main magic2 lagi dah.. sampailah malam tadi..

Kisahnya nak jadi cerita pulak.. semalam time makan.. tetiba dia tarik tissue.. genggam.. and campak atas meja.. lepas tu.. "haaaaaa..." sambil suka ketawa.. memula tu makcik heran la jugak.. pas tu.. perasan.. eh.. Imann tengah buat magic la.. hahahaha.. berderai ketawa tengok "magic" Imann..

So.. sneek peek preview magic yg Imann buat mlm tadi..



p/s - ada bakat jadi mcm En Koperpil tak? ;p

2 ulasan:

Park Shake berkata...

salam.......... lama tak dengar cerita di payarumput.. apa kabar ?

Allada Shoppe berkata...

Salam. Hi. Blog walking here.
Saya menjual beg tangan yang adorable. n brooch too.
Nice blog btw. Come visit me ya. Thx. :)

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter