Ahad, 19 November 2017

My Little Man..

Last for today.. R&R Seremban arah utara.. Ibu nak balik Pandan Indah dah..
Kesian Imann. Nampak macam biasa.. tapi banyak sungguh yg Imann korbankan untuk ibu, abang2, kakak & papa..  Ibu sorry sayang. Dari kecik Imann lahir.. sampailah dah nak masuk 7 tahun umur.. masa Imann banyak habis dalam kereta saja.. Ambil dan hantar abang balik/dari asrama.. Berulang ke melaka.. Pasir Gudang.. Berulang ke KL.. Imann tak ada pilihan untuk kata tak nak.. Penat Imann tdo.. Bosan.. Imann main sendiri..
Thank you for being such a good boy..
Ibu sayang Imann.. Sayang sangat2..

Life Of A Weekend Wife

Nescafe tarik & Otak2 dengan En.Papa sebelum balik KL..  I hate sunday..

Sabtu, 18 November 2017

Di Mana Dia Di Hati Ku

Found this in Aiman's room this morning.. Not sure who's..
Let today's mark Day 1.. 

Khamis, 16 November 2017

Gula2 Perasaan..

Sedap kat mata.. Terujanya hati.. Bahagianya jiwa..  Realitinya.. Betul ke? 
Hahahaaa.. Gambar sekadar hiasan..  My 4th order this week..  Lepas tu asik risau.. Kenapa gemok kannn ... 
Sekian harap maklum..

Ahad, 12 November 2017

My Miss Doolittle

Last day together.. Was a great week.. Will miss you so very dearly bila awak balik asrama nanti..  Dah tak de kawan nak gi makan sama2 dengan ibu.. Jalan sama2 dgn ibu.. Makan tauhu bakar sama2..

Cinta Hati #4

Life of a swimmer..
Imann and all his swimming apparatus.. Siapa kata jadi swimmer tu senang?  Hahahaaa... Semalam.. Genap setahun Imann swim.. Step on so many milestones.. And such a more long way to go still..

Isnin, 6 November 2017

Cinta Hati #1

Harini Boria Pulau Pinang.. Hahaaa..

Cinta Hati #3

Semalam.. Mintak nak botakkan kepala.. Ibu cakap.. Suka hati adik lah.. Rambut adik.. Kepala adik.. Klu adik rasa nak botakkan.. Ibu tak kisah.. Kalau adik nak biar panjang pun ibu tak kisah..
So keluarlah dia berdua dgn En.Papa ke kedai gunting rambut..
Dah macam muka ayah pulak ibu tengok.. Sebijik muka ayah..

Selasa, 31 Oktober 2017

Macam Kena Pulak Kannn..

Mak nama RahimaH..
Mertua PD nama JamiaH
Mertua Terengganu nama HalimaH
Tu je nak cerita..
Mak korang nama, huruf last apa pulak?

Membaca Jambatan Ilmu

Hahaaa.. Jambatan Ilmu lah sangat kann.. Tak pernah2 baca.. Apatah lagi nak membeli novel melayu..
Eh tetiba terjebak tengok cerita ni di Viu.. Unfortunately, in Viu cuma sampai episod 20 saja.. No 21-28.. Cari kat youtube pun takdak..
Last2 kawan office belikan suruh baca.. Hahahaaa.. Korang rasa?

Rabu, 14 Jun 2017

Selasa, 28 Mac 2017

Rindu Kamu

Dah lama tak menulis kat sini... Seminggu dua ni rasa rindu sangat2 dengan blog yg dah lama tak berupdate..  Wondering.. If there's still people out there yg membaca dan kenal saya.. Hihihiii...

A promise to myself.. Will come and write here as often as I used to..

jom baca quran

Me.. Today...

    follow me on Twitter